Valgkampens slutspurt

Valgkampen går ind i sin afsluttende fase. Enhedslisten ser ud til at beholde sin repræsentation, men der skal mere til hvis vi skal udfordre Socialdemokratiet og gøre forandringer mulige. Vi har brug for alle kræfter i det sidste ryk frem mod valget.


Her kan du læse hvordan du kan være med.

En valgavis i hver postkasse.
Ingen borgere i Nordvest skal være i tvivl om hvad Enhedslisten mener. Den sikreste vej er gennem valgaviser der leveres fra dør til dør. Det kræver at vi får uddelt aviser til alle toogtyvetusind husstande i området. Vi er halvvejs med uddelingerne og har stadig brug for hjælp.
Det tager ikke lang tid at tage en rute med valgaviser og det kan snilt kombineres med at lufte hunden, eller at gå en aftentur. Alle ugens dage kan man komme forbi valgkampskontoret på Frederikssundsvej 64 og hente nogle aviser.

Åbningstiderne er:
Mandag-Fredag: 16-18
Lørdag: 11-13
Søndag: Ring og aftal tid med Stinna Gammelgård (22 99 93 02)

Løbeseddels uddelinger
Hver lørdag går vi på gaden for at dele løbesedler ud og snakke med områdets beboere. Man behøver ikke at have prøvet det før, og der vil være erfarne aktivister med til at besvare alle spørgsmål.


11. november: Krydset Frederiksborgvej/Frederikssundsvej kl. 11-13.


18. november: Lyngsies plads ved Nørrebro st. sammen med borgmesterkandidat Nina Hedeager kl. 11-13.

Socialt arrangement lørdag 11. november
Valgkamp er sjovt og intensivt. Så nogen gange har man behov for at drikke en øl med kammeraterne. Det giver gejst til de næste dage.

Derfor inviterer Enhedslisten Nordvest alle kammerater til et socialt arrangement. Vi lover taler, fællessang og kampråb. Øllene i baren er kolde, i loftet er der flag med Che og på væggen er der valgplakat med Johanne - så er det næsten som at være hjemme.


Det foregår på Cafe Fuglereden fra kl. 20