Video

Nordvest – et flot sted at bo

For bevarelse af vores flotte bygninger og imod boligspekulation! #bevarfuglereden

Slået op af Enhedslisten Nordvest i Torsdag den 4. juni 2020

Sankt Hans 2019

Tak til alle jer, der var med til at gøre dagen hyggelig :DChoirish Pelle Dragsted Rollespilsfabrikken Brønshøj Boldklub Ibrahim Benli RayRay Gunni torp music Ishtar – De Etniske Rødstrømper Enhedslisten Brønshøj-Husum Enhedslisten Gladsaxe og mange, mange flere..

Slået op af Enhedslisten Nordvest i Onsdag den 26. juni 2019

På Regeringskontoret..

På Regeringskontoret..(bedst med lyden tændt)

Slået op af Enhedslisten Nordvest i Torsdag den 30. maj 2019

Nordvest – vi står sammen

Sammen er vi stærke, vi har en verden at vinde!Citat fra klumme i Information af Katrine Arnfred

Slået op af Enhedslisten Nordvest i Tirsdag den 28. maj 2019

Mobilisering: Koncert mod racisme på torsdag

KONCERT MOD RACISME PÅ TORSDAGTak til Mellemfolkeligt Samvirke for at arrangere Musik mod racisme på torsdag d. 23. maj. https://www.facebook.com/events/448362932374310/Vi kommer! kommer du?

Slået op af Enhedslisten Nordvest i Søndag den 19. maj 2019

100 års-dagen for den første overenskomst er i dag!

I dag er det 100 år siden, at vi fik de første overenskomster i Danmark. Her 100 år efter er vi stadig ikke nået langt nok for et godt arbejdsliv. Derfor kæmper vi for en 30-timers arbejdsuge.

Slået op af Enhedslisten Nordvest i Fredag den 17. maj 2019

Tvangsopløs rigmandsghettoerne

I disse dage flyver valgløfter rundt i luften. Men handling siger meget mere end 1000 ord. I øjeblikket ligger Mjølnerparkens og Tingbjergs fremtid i kommunalpolitikernes hænder. Beboerne risikerer at få nedrevet deres boliger og miste deres hjem – alt sammen fordi et flertal i folketinget bestående af S, SF, DF, V, K og LA stemte for den famøse Ghettopakke(Heldigvis er gruppen Almen modstand – Forsvar beboerdemokratiet på barrikaderne for at forsvare deres hjem). Endnu engang er det fællesskabet, der taber, imens politikerne kan smutte hjem til deres fine villaer. Det har vi lavet en film om – Enjoy 🙂

Slået op af Enhedslisten Nordvest i Torsdag den 16. maj 2019

Alle skal have ret til en bolig, som kan betales. Derfor vil vi have flere almene boliger. Mød Nina Marie Ericsson og hør hende fortælle Jonathan Simmel, hvad hun ønsker at ændre.Og derfor er vi også på gaden i eftermiddag, når vores naboer i Mjølnerparken demonstrerer imod tvangsflytninger og privateringer.

Slået op af Enhedslisten Nordvest i Tirsdag den 14. maj 2019

"Hvis du skal ændre noget, hvad skal det så være?" Med Kim Madsen

Hvis du skal ændre noget, hvad skal det så være? Hør hvad Kim Madsen fra Jobcentrets Ofre svarer i videoen.(Husk at tænde for lyden)

Slået op af Enhedslisten Nordvest i Fredag den 10. maj 2019

Vi har pyntet Nordvest med næsten 400 enhedslisten plakater og hjulpet folkebevægelsen mod EU med deres 100 plakater. Enhedslisten og folkebevægelsen fylder næsten hele gadebilledet, da de andre partier ikke har været særlig aktive i vores kvarter. Men det kan altid blive smukkere og i morgen kl. 11 hænger vi de sidste 100 plakater op, for en rød og grøn fremtid og nutid.

Slået op af Enhedslisten Nordvest i Lørdag den 4. maj 2019

Nordvest mod milliardnedskæringer

Nordvest siger Nej til milliardnedskæringer og ja til et #Kommunaltoprør #JaTilTryghed #VelfærdsalliancenDK #dkpol #12maj

Slået op af Enhedslisten Nordvest i Søndag den 8. maj 2016